május 2010

strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home/fs_local/x003162/web/szecsi.hu/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.

3. trimeszter???

2 hete ismét 3 naponta ellátogatok a wc-re rókakoma miatt, ez borzasztó, pedig hivatalosan még 2 hetem lenne a 6. hónapig. Holnap megyek terheléses vércukortesztre. Ha valakit érdekelne a baba neme, akkor csak annyit tudok mondani, hogy még mi sem tudjuk, és lehet, hogy nem is akarjuk tudni. (június 21-én megyek legközelebb ultrahangra) Nagyon eleven, mozgékony és sokat csuklik. Egyből riaszt, ha a Bendi sír (ha én nem hallanám meg, pl.: fejhallgató miatt.). Elkezdtem kenegetni a pocakot, hátha nem lesz nagyon csúnya csíkos a végén.

Nagyinál Csömörön

Gabi vizsgái miatt másfél hétre kimentünk Csömörre a nagyihoz. Bendi is és a nagyiék is nagyon élvezték, hogy végre kint vagyunk. Nekem is kapóra jött, mert legalább tudtam járni a próbákra a volt gimimbe. Zsanci néni a volt énektanárom összehozott pár régi diákot az énekkarból, hogy daloljanak együtt a jubileumi 15. Tehetségkutató Gálán május 14-én. Nagyon jól sikerült a koncert Bendi táncolt, tapsolt, még fürdetés után is, annyira tetszett neki az előadás. Kaptam egy szólót (amíg ott jártam, sajnos nem) az Amazing grace-t énekeltem hátam mögött egy nagy kórussal és zongora kísérettel. Nagyon jól sikerült. Bendi már alig várta, hogy velem lehessen, ezért a koncert után bevittem magammal az öltözőbe, ahol nagy sikert aratott a csajok körében.

Mellesleg megint volt birkanyírás, szinte kopasz most a Bendi, de nagyon jól áll neki (ő az én "kis Vin Dieselem").

Zita ballagása

Bizony Gábor kicsi húga is már nagykorú félig-meddig már érettségizett lány. Április 30-án voltunk a ballagásán, amiből nem sokat láttunk, de Bendi élvezte, még udvarolt is egy korabeli lánykának. Mi a Gabival az ottani hotelban szálltunk meg, hogy nyugodtabban tudjon tanulni Zita a hétfői érettségire (illetve az egész hetesre), Bendi addig nagymamázott egyet. Mi is kiélveztük, hogy végre Bendi nélkül vagyunk. :)